• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс освітньо-патріотичної творчості дітей та учнівської молоді

Конкурс освітньо-патріотичної творчості дітей та учнівської молоді

2015-04-15

Конкурс освітньо-патріотичної творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу!"

24 березня 2015 року Громадська Спілка «Вища координаційна Рада з питань ветеранів війни та учасників антитерористичної операції», Державна служба України з питань ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Товариство «Знання» України та Університет сучасних знань, у співпраці з Міністерством оборони України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством освіти України, Державним комітетом телебачення і радіомовлення України спільно з Українським державним центром позашкільної освіти було розпочато Всеукраїнський конкурс освітньо-патріотичної творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу!». Конкурс є частиною соціально значущого проекту «Листи на фронт», спрямованого на виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави.

Метою конкурсу є надання моральної підтримки воїнам АТО, розвиток почуття гордості за належність до українського народу, виховання любові до рідного краю, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за своє майбутнє, підтримка талановитих дітей.

Конкурс проводиться з 24 березня по 24 серпня 2015р. У заході беруть участь учні (вихованці) загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих та інших навчальних закладів віком від 6 до 18 років.

Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» проводиться поетапно:

І-ий етап — районний, міський;

ІІ-ий етап — обласний;

ІІІ-ий етап — Всеукраїнський (завершальний).

Для участі у конкурсі необхідно підготувати роботи, виконані у різних техніках образотворчого мистецтва, малюнки, виконані у різних програмах комп’ютерної графіки та дизайну, або написати вірш. Оригінали робіт учасники конкурсу надсилають воїнам АТО (на фронт, військову частину або у шпиталь), а для оцінки членів журі необхідно надіслати фотографії виконаних робіт.

Підсумки заходу будуть підбиті 24 серпня, у День незалежності України.

Першість учасників буде визначена за наступними критеріями:

— композиція;

— техніка виконання;

— оригінальність твору;

— ступінь емоційного впливу.

У віршах враховується ідея та зміст, рівень поетичної майстерності.

Інформація про хід проведення конкурсу та основних заходів буде висвітлюватися на сайтах організаторів та засобах масової інформації.

Контакти:

  • spilka.ato@gmail.com
  • Леонід Лисак
  • керівник проекту
  • 0953590843
Кiлькiсть переглядiв: 699

Коментарi